Wat vonden jouw voorgangers van het Start Your Change traject?

  • Sarah Reijntjes

Het coaching programma van Start Your Change heeft mij op weg geholpen naar een te gek leven! Voordat ik begon wist ik niet goed meer wat ik wilde. Start Your Change heeft mij zo veel eyeopeners gegeven. Ik bleek al jaren mijn eigen wensen te onderdrukken omdat ik de overtuiging had dat ze niet mogelijk waren. Ik heb veel aan de lessen gehad en de tips zijn écht praktisch waardoor ik er meteen mee aan de gang kon.

  • Valerie de Bie

Ik ben in oktober 2017 begonnen met het coaching traject van Start Your Change. Ik volgde Michela al een tijdje op Instagram en vond de teksten die zij deelde heel erg van toepassing op mijn leven. Op dat moment was ik zelf helemaal niet tevreden met mijn leven en wilde ik het graag veranderen. Ik kon geen beslissingen maken, geen knopen doorhakken, geen nee zeggen, had geen eigen mening en was erg onzeker over mezelf.


Tijdens de positieve coaching kan ik al mijn vragen stellen. Daarnaast krijg ik goede vragen terug waardoor ik actief over mijn situatie moet nadenken. Ik krijg steeds weer eyeopeners en ontdek stap voor stap wat ik in mijn leven wil veranderen en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Steeds vaker krijg ik nieuwe ideeën en word ik verder geholpen bij het bereiken van een gelukkiger leven.


Bij het coaching pakket krijg ik om de twee weken een nieuwe module met verschillende opdrachten. Ik pas deze oefeningen, die helemaal niet moeilijk zijn, toe en merk al meteen verschillen. Mijn leven is een stuk positiever geworden. Ik kijk nu heel anders tegen dingen aan en zie niet meer alleen de moeilijkheden maar júist ook de oplossingen. In plaats van het vermijden pak ik problemen nu aan. Mijn leven verandert hierdoor positief wat mij weer motiveert om hier vooral mee door te blijven gaan. Ik kan nu knopen doorhakken, een mening vormen en beslissingen maken!


Daarnaast ben ik erg blij met de persoonlijke coaching gesprekken. Michela helpt mij heel erg door inzicht in een situatie te geven. Zij komt met veel positiviteit en als ikzelf nog niet inzie hoe erg ik al gegroeid ben benoemd zij dit en laat zij mij dit inzien. Ook stelt ze goede, kritische, vragen en vraagt zij goed door. Ze zorgde ervoor dat ik al heel snel een goed gevoel bij haar had, mede doordat zijzelf ook persoonlijke verhalen over zichzelf vertelt. Door deze voorbeelden uit haar eigen situatie te benoemen sta ik vanzelf ook meer open om ook meer over mijzelf te vertellen. Zonder dat ik haar nog echt goed kende vertelde ik hele persoonlijke dingen die ik niet eens met mijn beste vriendinnen deelde. Daarnaast krijg ik altijd een snel antwoord terug wat voor mij ook weer motiverend werkt. Ik wil steeds weer aan de slag en nog verder komen!


Door het coaching pakket van Start Your Change én mijn 100% inzet heb ik al heel snel resultaat gezien! Ik zou Start Your Change dan ook zeker aanraden omdat ik nu al zo veel verschil zie met toen ik pas net begon!

  • Mayra Van Huizen

Michela is een top coach! Eerlijk, oprecht en een tikkeltje streng… Precies wat ik nodig heb! Ik heb al twee keer eerder bij een life coach gelopen. Beide keren heeft het niet veel uitgehaald. Het fijne aan Start Your Change is dat het een programma van meerdere  maanden is. Ik voelde mij serieus genomen, had bijna dagelijks contact en ik durf nu voor het eerst volledig voor mijn droom te gaan.