Benieuwd wat jouw voorgangers van het programma vonden?

Valerie de Bie

Ik ben in oktober 2017 begonnen met het coaching traject van Start Your Change. Ik volgde Michela al een tijdje op Instagram en vond de teksten die zij deelde heel erg van toepassing op mijn leven. Op dat moment was ik zelf helemaal niet tevreden met mijn leven en wilde ik het graag veranderen. Ik kon geen beslissingen maken, geen knopen doorhakken, geen nee zeggen en was erg onzeker over mezelf.


Tijdens de positieve coaching kan ik al mijn vragen stellen. Daarnaast krijg ik goede vragen terug waardoor ik actief over mijn situatie moet nadenken. Ik krijg steeds weer eyeopeners en ontdek stap voor stap wat ik in mijn leven wil veranderen en hoe ik dit het beste kan aanpakken. Steeds vaker krijg ik nieuwe ideeën en word ik verder geholpen bij het bereiken van een gelukkiger leven.


Mijn leven is een stuk positiever geworden. Ik kijk nu heel anders tegen dingen aan en zie niet meer alleen de moeilijkheden maar juist ook de oplossingen. In plaats van het vermijden pak ik problemen nu aan. Mijn leven verandert hierdoor positief wat mij weer motiveert om hier vooral mee door te blijven gaan.


Daarnaast ben ik erg blij met de persoonlijke coaching gesprekken. Michela helpt mij heel erg door inzicht in een situatie te geven. Zij komt met veel positiviteit en als ikzelf nog niet inzie hoe erg ik al gegroeid ben benoemd zij dit en laat zij mij dit inzien. Ze zorgde ervoor dat ik al heel snel een goed gevoel bij haar had.


Door het coaching pakket van Start Your Change én mijn inzet heb ik al heel snel resultaat gezien!

Wendy de Vos

Nadat ik mij jarenlang had verdiept in allerlei boeken over persoonlijke groei, mindset, lifestyle en dergelijke, vond ik het nu echt tijd worden om actief aan mijn eigen doelen te werken en mijn dromen werkelijkheid te laten worden. Alleen, waar moest ik beginnen? Hoe moest ik dit aanpakken?


Toen kwam het coachingstraject van Michela op mijn pad. Elke drie weken hebben wij een online coachingsgesprek en tussendoor ga ik aan de slag met haar opdrachten.


De gesprekken en opdrachten helpen mij mijn dromen en doelen goed inzichtelijk te maken en bieden mij handvatten waardoor ik er echt mee aan de slag kan gaan.

Elke keer kom ik steeds dichterbij mijn ideale leven dankzij de tips, inspiratie en motivatie die Michela mij geeft. Aanrader, aanrader, aanrader!

Linda Jansen
Al jaren ben ik wat op zoek naar mijzelf. In 2017 heb ik al flinke stappen gemaakt maar begin 2018 besloot ik dat ik anders moest doorpakken. Alleen ging het me niet snel genoeg. Ik kruip te makkelijk terug in mijn cocon waardoor mijn wereldje wat klein werd.


Michela volgde ik al op Instagram, wat zij deelde sprak mij erg aan. Ik besloot toch is bij haar aan te kloppen. Eerst via het basis programma zonder coaching, lekker veilig! Eenmaal bezig merkte ik dat ik vooruit ging maar kwam het steeds te dichtbij! Dan kroop ik toch weer weg en liet ik het links liggen. Toch niemand op de bank die zegt ga door!

Maar eigenlijk wilde ik dat niet, dus besloot ik eens een inspiratiesessie te doen bij Michela.. en Wow! Wat een fijn eyeopenend gesprek! Ze weet net mijn goede knelpunten eruit te halen en hier positief op door te gaan. Ik besloot dat ik tóch beter een traject nodig had MET coaching, als ik echt wilde doorpakken. En dat wilde ik! Eng, dat wel! Toch de knoop doorgehakt en gestart.

Inmiddels zijn we 2 maanden verder en merk ik dat het mij echt goed helpt. Alsof ze het aanvoelt. Net op de momenten dat ik twijfel of denk stil te staan vraagt ze hoe het gaat. Bespreken we alles en ja, ik sta er weer anders (positiever) in. Ik maak wel degelijk stappen en gek genoeg gaat het soms haast vanzelf. Dat is ook het gevaar.. Je hebt het niet door! Maar zij zorgt ervoor dat ik er bij stil sta en het wel zie. En zie ik het even niet helder, dan weet zij orde te krijgen in mijn chaos.

Ik ben er nog niet, maar ik zit zeker al een heel eind op de goede weg! Stapje voor stapje... klim ik uit mijn cocon en durf ik te zijn wie ik ben. Super blij met mijn keuze voor Start Your Change.